Theo brillen

De monturen van Theo hebben allemaal een eigen identiteit, net zoals de drager ervan. Met de diverse unieke collecties van Theo is er een montuur voor iedereen die iets speciaal zoekt. In onze winkel vindt u de diverse collecties van Theo zoals de Graffiti, Asian Bowls, Outlines, Diamond Cuts en Wired. Allemaal gebaseerd op de wereld om ons heen.

Theo brillen: graffiti voor je gezicht

Graffiti. Daar bots je tegenwoordig overal tegenaan, toch? Ze maken een canvas van de bushalte, een pamflet van een verloederde muur, een schreeuw voor tot liefde van een voorbijsnellend treinstel. Ze zijn dé manier om je “naam” een “gezicht” te geven op de straat. En ze bestaan al lang hoor, vraag dat maar aan die Romeinen (rare jongens trouwens). In grote, letters en felle kleuren zijn graffiti de uitgesproken weerspiegeling van een eigen mening en een identiteit: gedurfd kleurrijk, vaak rebels en altijd recht voor de raap. Geen wonder dat ze er bij Theo al lang vol van zijn.

 

Ontmoet onze briladviseurs

Theo brillen monturen

Theo’s visie op brillen

“We willen geluk brengen in het leven van mensen door oogartikelen te ontwerpen die buiten de lijntjes kleuren om de individualiteit van de drager uit te drukken.

We willen het uiterlijk van de wereld veranderen, lach voor lach.”

Let op!

Wegens wegwerkzaamheden op de Ritzema Bosweg is Bril Negenentwintig tot en met 24 mei slechter bereikbaar!

Ga naar de inhoud