Rolf brillen

Buitengewone brillen van Rolf

Midden in de Tiroler Alpen bevindt zich een monturen fabrikant vol ambitie om buitengewone brillen te maken.

ROLF Spectacles maakt elk montuur zorgvuldig met de hand en laat alleen de beste toe handen op hun producten. Wat uit deze creatie komt, is uniek. Elk montuur is een onmiskenbaar origineel.

ROLF Spectacles produceert alles in huis en neemt de tijd en liefde om producten te maken met een persoonlijk tintje.

Rolf: handgemaakt in Tirol

Alle werknemers bij Rolf Spectacles zijn sterk verbonden met de natuur en volgen hetzelfde pad. Omringd door het ongelooflijke decor van de Alpen straalt elk product de energie van de natuur uit.

Het woord duurzaamheid krijgt een nieuwe betekenis.

Brillen van Rolf Spectacles

Ontmoet onze briladviseurs

Rolf Spectacles brillen monturen

Rolf maakt brillen van zaden! Geen grap!

Werken met planten is niets nieuws voor de meesters van houten brillen. Het nieuwste natuurlijke materiaal is afkomstig van een soort van wolfsmelk-familie en heeft bewezen een bekwame alleskunner te zijn. Het heeft een schat aan nieuwe mogelijkheden geopend voor ROLF. Als materiaal zijn de duurzaamheidsreferenties bijzonder indrukwekkend.

“De planten worden gekweekt in tropische klimaten, zonder enige vorm van genetische modificatie. Ze concurreren niet met voedselgewassen en kunnen heel snel, heel hoog worden. Dit is heel opmerkelijk als je nagaat dat een Esdoorn of Beuk maar een paar centimeter per jaar groeit. De plant groeit in slechts vier maanden zes meter en komt elk jaar terug.” legt oprichter Roland Wolf uit. Dit maakt het nieuwe materiaal duurzamer en vriendelijker voor het milieu dan ooit tevoren. Hierdoor is het de perfecte basis voor het bouwen van een nieuwe brillencollectie, genaamd ‘Substance’. Ook voldoet het aan de huidige vraag naar meer klimaatvriendelijke producten.

OM ALLES UIT UW ZICHT TE HALEN HEBBEN WE EEN AANTAL BEHULPZAME ARTIKELEN GESCHREVEN

Tips voor uw ogen

Let op!

Wegens wegwerkzaamheden op de Ritzema Bosweg is Bril Negenentwintig tot en met 24 mei slechter bereikbaar!

Ga naar de inhoud