Orgreen brillen

Premium designer brillen

Orgreen Optics: Premium designerbrillen van hoogwaardige materialen, bekend om zijn kenmerkende stijl en innovatieve kleurencombinaties. Opgericht in 1997 in Kopenhagen, is Orgreens doel om sterke en tijdloze monturen te ontwerpen voor kwaliteitsbewuste individuen van over de hele wereld.

Het handelsmerk van Orgreen zijn brillen en zonnebrillen op sterkte, gemaakt van titanium en bèta-titanium: edelmetalen van een uitstekende kwaliteit die lang meegaan. Onze collecties zijn ontworpen en ontwikkeld in Denemarken en met de hand gemaakt in Japan, bekend en gerespecteerd voor hoge normen en onweerlegbare kwaliteit. Individueel vervaardigd met meer dan 100 processen, kan het tot zes maanden duren voordat elk frame zijn voorliefde voor perfectie bereikt.

Deense monturen

Orgreen Optics is Deens design op zijn best. De waarden en normen die in de jaren vijftig en zestig zijn vastgesteld door internationaal gerenommeerde ontwerpers zoals Arne Jacobsen en Louis Poulsen – innovatie, kwaliteit, minimalisme en strakke lijnen zijn terug te vinden in al onze monturen, maar met een Ørgreen-twist, bestaande uit unieke details en subtiele accenten, geïnspireerd door straatcultuur, extreme sporten en klassieke auto’s.

Orgreen brillen en monturen

Orgreen brillen monturen

Ontmoet onze briladviseurs

Thera
Thera
Briladviseur
Ingeborg
Ingeborg
Briladviseur
Jenny
Jenny
Briladviseur

Orgreen brillen monturen

Ontmoet onze briladviseurs

Thera
Thera
Briladviseur
Jenny
Jenny
Briladviseur
Ingeborg
Ingeborg
Briladviseur

Orgreen kleuren explosie

De kleuren van Orgreen worden in eigen huis ontwikkeld en vakkundig uitgevoerd in enkele van ’s werelds toonaangevende kleurenlaboratoria in Japan, met een kleurproces dat uit meer dan 15 afzonderlijke stappen bestaat. De verschillende tinten – meer dan 400 – zijn voortreffelijk samengesteld in een reeks tegenstellingen, van sterk tot kwetsbaar, intens tot verstild, rauw tot verfijnd, lief tot serieus en gedurfd tot ingetogen.

Om alles uit uw zicht te halen hebben we een aantal behulpzame artikelen geschreven

Tips voor uw ogen