Lindberg brillen

Maak een statement

Een LINDBERG bril laat zien dat de drager het uitzonderlijke design en de hoogwaardige materialen waardeert als. Elk montuur is een statement over esthetiek, technische innovatie en onberispelijk vakmanschap.

Discrete uitmuntendheid

Alles wat Lindberg maakt is doordrenkt van de Deense ontwerptraditie van discrete, klassieke elegantie en weloverwogen eenvoud. De ontwerpen van Lindberg hebben tientallen prestigieuze designprijzen gewonnen.

Lindberg brillen zijn als geen ander. Lindberg staat voor een unieke mix van aandacht voor detail, gepatenteerde technologieën en individueel vakmanschap om een ​​opmerkelijke visuele impact te creëren.

Technische prestaties

Gepatenteerde technische innovaties van Lindberg, samen met zorgvuldig ontworpen en vervaardigde details, hebben een revolutie teweeggebracht in moderne brillen. Ze schafte alles af wat niet essentieel is – inclusief alle schroeven, klinknagels en lasnaden. Dit betekent dat Lindberg brillen ongelooflijk sterk en flexibel zijn, maar toch tot de lichtste en meest comfortabele ter wereld behoren.

 

U beslist

Lindberg zette de wereld van brillen op zijn kop. Geen massa geproduceerde take-it-or-leave-it-ontwerpen. Bij Bril negenentwintig geven wij u het ontwerp, de details en de materialen die u kiest.

 
  • Lindberg aluminum brillen
  • Lindberg brillen
  • Brillen en monturen van Lindberg aluminium collectie 2021 2022
  • Lindberg monturen

Een kleine greep uit onze Lindberg collectie

Thintanium

Lindberg heeft een gloednieuwe collectie van titanium monturen. Geen “gewoon” lichte brillen maar ultra-dun en superlicht. Het 3,3 gram wegende montuur is zonder schroeven uitgevoerd waardoor deze nieuwe collectie een lichte en elegante look heeft. Geen zorgen; de sterkte van titanium blijft waardoor je het montuur pas hoeft te vervangen als je aan wat nieuwe toe bent.

Lindberg Thintanium brillen

Air titanium

Het originele Lindberg montuur, een echt icoon in Deens design. De Air titanium was het eerste super innovatieve montuur van Lindberg. In de jaren tachtig waren de brillen nog zwaar en oncomfortabel, daar bracht de Air titanium verandering in. Het montuur blijft tijdloos en trendy door de vele variatie mogelijkheden die wij bij Bril Negenentwintig als vanzelfsprekend vinden.

Lindberg Air Titanium bril

Air titanium rim

De iconische air titanium rim collectie is toonaangevend in de wereld. Met de moderne ronde, vierkante en ovale vormen is er een model voor elk gezicht. Kom langs in Wageningen om (misschien wel) de grootste collectie van Nederland te bekijken. Met een zeer uitgebreide oogmeting zorgen wij voor het beste voor uw ogen, en u kiest uit de vele mogelijkheden voor het Lindberg Air titanium rim montuur.
Lindberg Air Titanium rim montuur

Uw enige zorg is welke combinatie u kiest voor uw Lindberg montuur. Ook daar helpen we bij, onze briladviseurs staan voor uw klaar.

Ontmoet onze briladviseurs

Lindberg Mindset: Individueel vervaardigd

Een montuur op bestelling, een combinatie van unieke materialen, door Lindberg ontwikkelde productietechnologieën en het beste van individueel vakmanschap. Elk montuur is aangepast aan uw specifieke voorkeuren, met de hand afgewerkt en individueel genummerd.

OM ALLES UIT UW ZICHT TE HALEN HEBBEN WE EEN AANTAL BEHULPZAME ARTIKELEN GESCHREVEN

Tips voor uw ogen

Let op!

Wegens wegwerkzaamheden op de Ritzema Bosweg is Bril Negenentwintig tot en met 24 mei slechter bereikbaar!

Ga naar de inhoud