Lindberg brillen

Maak een statement

Een LINDBERG bril laat zien dat de drager het uitzonderlijke design en de hoogwaardige materialen waardeert als. Elk montuur is een statement over esthetiek, technische innovatie en onberispelijk vakmanschap.

Discrete uitmuntendheid

Alles wat Lindberg maakt is doordrenkt van de Deense ontwerptraditie van discrete, klassieke elegantie en weloverwogen eenvoud. De ontwerpen van Lindberg hebben tientallen prestigieuze designprijzen gewonnen.

Lindberg brillen zijn als geen ander. Lindberg staat voor een unieke mix van aandacht voor detail, gepatenteerde technologieën en individueel vakmanschap om een ​​opmerkelijke visuele impact te creëren.

Technische prestaties

Gepatenteerde technische innovaties van Lindberg, samen met zorgvuldig ontworpen en vervaardigde details, hebben een revolutie teweeggebracht in moderne brillen. Ze schafte alles af wat niet essentieel is – inclusief alle schroeven, klinknagels en lasnaden. Dit betekent dat Lindberg brillen ongelooflijk sterk en flexibel zijn, maar toch tot de lichtste en meest comfortabele ter wereld behoren.

Unieke monturen en brillen van Lindberg

U beslist

Lindberg zette de wereld van brillen op zijn kop. Geen massa geproduceerde take-it-or-leave-it-ontwerpen. Bij Bril negenentwintig geven wij u het ontwerp, de details en de materialen die u kiest.

Lindberg Brillen Monturen

Ontmoet onze briladviseurs

Thera
Thera
Briladviseur
Ingeborg
Ingeborg
Briladviseur
Jenny
Jenny
Briladviseur

Lindberg Brillen Monturen

Ontmoet onze briladviseurs

Thera
Thera
Briladviseur
Ingeborg
Ingeborg
Briladviseur
Jenny
Jenny
Briladviseur

Lindberg Mindset: Individueel vervaardigd

Een montuur op bestelling, een combinatie van unieke materialen, door Lindberg ontwikkelde productietechnologieën en het beste van individueel vakmanschap. Elk montuur is aangepast aan uw specifieke voorkeuren, met de hand afgewerkt en individueel genummerd.

Om alles uit uw zicht te halen hebben we een aantal behulpzame artikelen geschreven

Tips voor uw ogen