Brillen voor kinderen kinderbrillen

Brillen voor kinderen

Bril Negenentwintig is een echte brillenspecialist. Dat betekent dat u bij ons ook speciale brillen vindt die niet iedere opticien voor u op maat kan maken. Sportbrillen, duikbrillen en zwembrillen op sterkte behoren ook tot de mogelijkheden. U haalt het meest uit elke situatie met een bril die speciaal is afgestemd op uw levensstijl en behoefte.

Ruime keuze in kinderbrillen

We staan al jaren bekend om onze grote en gespecialiseerde collectie kinderbrillen. We begrijpen heel goed dat u het beste wilt voor uw kind. Daarom adviseren we u over de bril en de brillenglazen waarmee uw zoon of dochter zeker de show steelt. Er is keuze uit veel modieuze monturen in verschillende prijsklassen.

Hoe werkt het Kidsplan?

Bij aanvang wordt er een montuur uitgezocht (met een maximale waarde van € 425,-), welke voor 50% wordt berekend. Er wordt een KIDSplan A, B of C uitgezocht, om zo het mooiste product te kunnen leveren. Binnen het KIDSplan heeft uw kind recht op 4 glazen. Het eerste paar glazen wordt in het gekozen montuur gezet.

Het montuur wordt bij afleveren afgerekend. Op dat moment kunt u ervoor kiezen om het KIDSplan via een automatische afschrijving voor een vast bedrag per maand te laten lopen. U kunt er ook voor kiezen om het Kidsplan in één keer te voldoen bij aflevering. Het Kidsplan kan worden opgestart tot en met de leeftijd van 15 jaar.

Is er een andere sterkte nodig of zijn de glazen beschadigd? Geen probleem! Binnen het KIDSplan worden er namelijk 2 paar glazen (van dezelfde soort) geleverd*. U kunt dan het tweede paar glazen in het bestaande montuur laten zetten of een nieuw montuur uitzoeken met 50% korting*.

 

KIDSplan A kost € 114,- per oog of € 9,50 per maand, gedurende 24 maanden.

KIDSplan B kost € 162,- per oog of € 13,50 per maand, gedurende 24 maanden.

KIDSplan C kost € 198,- per oog of € 16,50 per maand, gedurende 24 maanden.

Plus 50% montuurkosten bij het afhalen van de bril.

Extra voordeel van het KIDSplan

Een sportbril van € 149,- voor € 99,-. Een complete zonnebril op sterkte vanaf € 99,-

Voordelen van
het KIDSplanDoordat u keuze heeft uit vele modieuze kinder­brilmonturen in verschillende prijsklassen, zult u altijd slagen voor een leuke bril voor uw kind.

We kunnen alle kinderbrillen voorzien van superdunne glazen met fraaie ontspiegeling zodat kinderogen nog beter tot hun recht komen. Het komt echter vaak voor dat de totaalprijs van de brillenglazen, zeker in dunnere uitvoering, als prijzig wordt ervaren. Dat komt mede door de betrekkelijk korte levensduur van de gemiddelde kinderbril en de soms geringe bijdrage van de zorgverzekering.

Om te delen in deze zorgen hebben wij het “Kidsplan”. Zo zorgen wij voor een perfect passende bril met de mooiste glazen voor uw kind.

Voorwaarden en bepalingen

  • Nieuw KIDSplan is af te sluiten vanaf de leeftijd van 0 tot en met 15 jaar.
  • Het KIDSplan heeft een minimale looptijd van 24 maanden.
  • Montuur met 50% korting bij start van het KIDSplan (deze wordt bij ophalen van de bril afgerekend).
  • 50% korting op reparaties.
  • Gratis (algemene) oogmetingen.
  • Binnen het KIDSplan maximaal 4 glazen in 24 maanden (de eerste 2 worden er direct ingezet).
  • Binnen het KIDSplan maximaal 2 monturen in 24 maanden, voor de helft van de prijs.
  • Na vervanging van een glas of glazen is men verplicht nog minimaal 6 maanden lid te blijven.
  • Het tweede paar glazen kan tot 6 maanden voor het beëindigen van het KIDSplan kosteloos worden besteld. Elke maand dat u later bent, betaalt u een maand langer aan het KIDSplan. Bij KIDSplan A bijvoorbeeld, zal dat per maand later € 9,50 zijn.
  • Let op: Een nieuw montuur kan tot 12 maanden voor het beëindigen van het KIDSplan met 50% korting worden gekocht. Elke maand dat u later bent, wordt de korting met 10% verminderd.

Maak een afspraak voor een oogmeting

Let op!

Wegens wegwerkzaamheden op de Ritzema Bosweg is Bril Negenentwintig tot en met 24 mei slechter bereikbaar!

Ga naar de inhoud