Brillen

Bril Negenentwintig is een echte brillenspecialist. Dat betekent dat u bij ons ook speciale brillen vindt die niet iedere opticien voor u op maat kan maken. Sportbrillen, duikbrillen en zwembrillen op sterkte behoren tot de mogelijkheden. Met een bril die speciaal afgestemd is op uw levensstijl en behoefte haalt u het meest uit elke situatie!

Sportbrillen

Als u sport wilt u zich volledig richten op deze activiteit. Wind, regen, verblindende weerspiegelingen of bijvoorbeeld vliegjes in uw ogen leiden af en kunnen uw prestatie en plezier sterk beïnvloeden. Een goede sportbril beschermt u hiertegen. Wij hebben hiervoor de Adidas sportbrillen. Adidas sportbrillen worden gemaakt in samenwerking met één van de beste brillenfabrikanten, Silhouette. Sportexpert Adidas en brillenexpert Silhouette, een gouden combinatie! Door het voorstuk in een bepaalde stand te zetten is de bovenkant volledig af te sluiten. Houdt u juist wel van wat ventilatie, dan zet u het voorstuk eenvoudig weer terug in de originele stand. Ook de glazen zijn verwisselbaar waardoor deze aan te passen zijn aan de licht- en weersomstandigheden. Deze brillen zijn te dragen in combinatie met lenzen maar u kunt er ook voor kiezen deze op uw sterkte laten maken.

Ruime keuze in kinderbrillen

We staan al jaren bekend om onze grote en gespecialiseerde collectie kinderbrillen. We begrijpen heel goed dat u het beste wilt voor uw kind. Daarom adviseren we u over de bril en de brillenglazen waarmee uw zoon of dochter zeker de show steelt. Er is keuze uit vele modieuze monturen in verschillende prijsklassen.

Lees alles over onze kinderbrillen en het kidsplan.

Advies op maat

Heeft u een vraag over de juiste bril in de juiste situatie of wilt u graag advies op maat? Bril Negenentwintig in Wageningen helpt u graag!

Kom langs in de winkel om onze uitgebreide collectie te bekijken.

Maak een afspraak voor een oogmeting

Let op!

Wegens wegwerkzaamheden op de Ritzema Bosweg is Bril Negenentwintig tot en met 24 mei slechter bereikbaar!

Ga naar de inhoud